UPOZORNĚNÍ PRO ZÁKAZNÍKY! Vážení zákazníci, objednávky přijaté 4. - 15.8.2017, budeme vyřizovat 16.8.2017. Platí i pro objednávky přijaté dříve, které nebudou zaplaceny do 3.8.2017. Děkujeme za pochopení a přejeme krásné léto!

Ochrana osobních údajů

Bebis.cz se tímto zavazuje k ochraně vašeho soukromí a osobních údajů v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, a dalšími právními předpisy s tím souvisejícími.

Prosíme, věnujte pozornost následujícím informacím: 
Přístupem a užitím internetových stránek Bebis.cz souhlasíte s postupy získávání a používání informací, které jsou popsány níže.

Získávání informací 
1. Stránky Bebis.cz vám nabízí možnost vytvořit si svůj zákaznický účet. Při jeho vytváření po vás můžeme vyžadovat poskytnutí osobních údajů, a to JMÉNO, PŘÍJMENÍ, EMAIL, TELEFON. Bez těchto údajů se nelze úspěšně zaregistrovat. 
2. Stejně tak při přihlášení k odběru novinek, po vás můžeme některé osobních údaje (JMÉNO, PŘÍJMENÍ, EMAIL) vyžadovat. 
3. V neposlední řadě po vás budeme osobní údaje (JMÉNO, PŘÍJMENÍ, ADRESA, TELEFON, EMAIL) vyžadovat běhěm vytváření objednávky.

Využívání informací 
Vámi poskytnuté informace používáme pro dodání vámi objednaného zboží, komunikaci s vámi, případně zasílání novinek týkajících se našeho internetového obchodu.

O vaše osobní údaje se nemusíte bát 
Bebis.cz se tímto zavazuje zajistit bezpečnost vašich osobních údajů a zamezit jejich neoprávěnému shromaždování nebo jinému zneužívání. Prohlašujeme, že plně dodržujeme všechny povinnosti stanovené právními předpisy, které upravují nakládání s osobními údaji.

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.