top of page

Bebis Pudink s Kakaem – Nová chuť pro malé gurmány




V Bebis hledáme způsoby, jak zlepšit stravování nejmenších členů rodiny. Proto jsme nadšeni, že vám můžeme představit náš nejnovější přírůstek: Bebis Kojenecký Pudink - Rýžový s Kakaem. Tento lahodný pudink není jen vynikajícím chuťovým zážitkem, ale také poskytuje dětem důležité živiny pro zdravý růst.


Co byste měli vědět o Bebis pudinku?


1. Bohaté nutriční složení

Bebis pudink s kakaem je bohatý na klíčové živiny, které jsou nezbytné pro správný vývoj vašeho děťátka. Obsahuje vyvážený podíl bílkovin, sacharidů a tuků společně s důležitými vitamíny a minerály. Zajišťuje tak optimální podporu růstu a vývoje těch nejmenších.


2. Kvalitní suroviny

Jsme si vědomi, jak je pro rodiče důležité složení pokrmů, které svým dětem dopřávají. Bebis Kojenecký Pudink s Kakaem je pečlivě vyroben z kvalitních surovin, bez umělých barviv a konzervantů. Ojedinělostí je použití plnotučného ovčího mléka, díky kterému mohou být omezeny rostlinné tuky na minimum. Zároveň je pudink vyroben bez přidaných cukrů a bez maltodextrinu. S Bebis si můžete být jisti, že každá lžička pudinku je lahodná a bez přidaných zbytečností.


3. Výtečné kakaové boby

Kakao poskytuje nejen vynikající chuťový zážitek, ale také obsahuje antioxidanty a minerály. Bebis Kojenecký Pudink s Kakaem obsahuje kakaový prášek z kvalitních kakaových bobů, abychom dětem poskytli chuťovou slast společně s přidanou nutriční hodnotu.


4. Snadná příprava

Snažíme se usnadnit už tak hektický život rodičům. Bebis pudink lze snadno připravit pouze s přidáním teplé vody. Pudink je tak ideální rychlou a zdravou svačinkou nejen pro kojence, ale i pro větší děti, mezi kterými je i vanilkový pudink také velmi oblíbený. 

 

Bebis Kojenecký Pudink s Kakaem je tak nejen lahodným zpestřením pro všechny děti, ale také spolehlivým zdrojem klíčových živin. Jsme hrdí, že můžeme přinášet inovace do světa kojenecké výživy a usnadňovat rodičům péči o své nejmenší. Věříme, že Bebis Kojenecký Pudink s Kakaem brzy najde cestu do srdcí a bříšek malých gurmánů.

Nakupte nyní a dopřejte svému dítěti chuťovou radost a výživu, kterou si zaslouží!

0 komentářů

Comments


bottom of page