VÝHODY
Ukryté v prémiových Bebis příkrmech.
Jsme hrdí na to, že jako první přinášíme na trh dětské výživy kaše s ovčím mlékem.
Složení příkrmů Bebis je speciálně upravené pro správný vývoj a zdravý růst kojenců a malých dětí. Bebis příkrmy jsou vyrobeny s láskou v České republice a splňují nejvyšší standardy výroby.

LEHCE STRAVITELNÉ
Ovčí mléko je přirozeně homogenizované, jelikož obsahuje vysoké množství krátkých a středních mastných kyselin, kterých má více než kravské či kozí mléko.
V kombinaci s unikátním bílkovinným složením představuje ovčí mléko velice šetrnou a lehce stravitelnou potravinu i pro citlivá bříška těch nejmenších.
BOHATÝ ZDROJ
VITAMÍNŮ & MINERÁLŮ
Ovčí mléko v příkrmech Bebis je bohatým zdrojem vitamínů a minerálů, jejichž hodnoty jsou ve většině případů vyšší než v jiném mléce.
Významným způsobem převyšuje například obsah vápníku, hořčíku, zinku, vitamínu A a E a důležitého vitamínu C, který zvláště děti musí pravidelně doplňovat.


UNIKÁTNÍ SLOŽENÍ BÍLKOVIN
Nejenže ovčí mléko obsahuje až o 60% více bílkovin než kravské či kozí mléko, ale především se jedná o “kompletní” zdroj bílkovin obsahující všech deset esenciálních aminokyselin. Esenciální aminokyseliny si lidské tělo neumí samo vytvořit a musí být součástí stravy. Jejich dostatek je obzvláště důležitý v dětském věku, protože dochází ke klíčovému vývoji.
PŘIROZENĚ MLÉKO TYPU A2
Ovčí mléko, které je důležitou složkou Bebis příkrmů, je přirozeně mléko typu A2 a neobsahuje β-kasein A1, který se běžně nachází v kravském mléce.
Je vědecky prokázané, že mléka obsahující pouze β-kasein A2 nabízí nejen mnoho zdravotních výhod oproti těm s β-kaseinem A1, ale také poskytují snadnější trávení a daleko menší pravděpodobnost gastrointestinálních potíží.


BLÍŽE MATEŘSKÉMU MLÉKU
Ovčí mléko, které je základní surovinou pro příkrmy Bebis, je svým bílkovinným složením ve srovnání s mlékem kravským či kozím nejblíže mateřskému mléku.
Ovčí mléko obsahuje všech deset esenciálních aminokyselin, vysoké množství vitamínů, minerálů a glykoproteinu laktoferin, který je důležitý pro správnou funkci imunitního systému u nejmenších dětí.
Z PLNOTUČNÉHO MLÉKA
Na rozdíl od většiny běžně dostupných mléčných příkrmů jsou příkrmy Bebis vyrobeny z plnotučného ovčího mléka.
Díky plnotučnému mléku jsou Bebis příkrmy prémiovým produktem s vysokým obsahem živin potřebných pro zdravý růst a rozvoj miminka.


BEZ KRAVSKÉHO MLÉKA
U Bebis příkrmů garantujeme, že žádná z použitých surovin není kravského původu, proto neobsahuje ani β-kasein A1, nechvalně spojovaný s trávicími obtížemi způsobenými alergií právě na bílkovinu z kravského mléka.
S příkrmy Bebis dopřejete svým dětem bezstarostně strávené dětství.
BEZ PŘIDANÉHO CUKRU
Do Bebis příkrmů není přidáván cukr v žádné jeho formě. Všechny příkrmy jsou sladké pouze díky přírodně se vyskytujícím cukrům, ať už v ovčím mléce, cereáliích nebo ovocných či zeleninových složkách. S plnou důvěrou můžete nechat své děti rozvíjet chuťové pohárky na jejich mlsných jazýčcích.


BEZ MALTODEXTRINU
I když je maltodextrin původem rostlinný, jedná se o silně zpracovanou potravinu bez dalších benefitů. Naopak studie prokazují, že konzumace maltodextrinu může výrazně zvýšit hladinu krevního cukru, negativně ovlivňovat některé tělesné orgány nebo způsobovat alergické reakce. Proto jsme se rozhodli vyrábět Bebis příkrmy bez maltodextrinu, ačkoliv je tato látka významnou složkou mnoha dětských mlék a kaší.
VYROBENO V ČESKU
Jsme česká firma a pyšníme se tím, že veškerý vývoj i výroba jsou prováděny s láskou a pečlivostí v České republice. Navíc Bebis příkrmy splňují nejvyšší standardy a legislativní podmínky jak v ČR, tak i v celé EU.

BEZ PALMOVÉHO OLEJE
Ovčí plnotučné mléko je bohatým zdrojem kvalitních tuků pro děti. Proto Bebis příkrmy omezují jiné rostlinné tuky na minimum a samozřejmě jsou vyrobeny bez palmového oleje. Díky tomu myslíte na šťastnou budoucnost nejen svých dětí.


Obsah
vitamínů & minerálů
Reference
Chad Z. (2001). Allergies in children. Paediatrics & child health, 6(8), 555–566. https://doi.org/10.1093/pch/6.8.555
Balthazar, C. F., Pimentel, T. C., Ferrão, L. L., Almada, C. N., Santillo, A., Albenzio, M., … Cruz, A. G. (2017). Sheep Milk: Physicochemical Characteristics and Relevance for Functional Food Development. Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety, 16(2), 247–262, doi:10.1111/1541-4337.12250.
Bronsky, J., Campoy, C., Embleton, N., Fewtrell, M., Mis, N. F., Gerasimidis, K., Hojsak, I., Hulst, J., Indrio, F., Lapillonne, A., Molgaard, C., Moltu, S. J., Verduci, E., Vora, R., Domellöf, M., & ESPGHAN Committee on Nutrition (2019). Palm Oil and Beta-palmitate in Infant Formula: A Position Paper by the European Society for Paediatric Gastroenterology, Hepatology, and Nutrition (ESPGHAN) Committee on Nutrition. Journal of pediatric gastroenterology and nutrition, 68(5), 742–760, https://doi.org/10.1097/MPG.0000000000002307.
Y.W. Park, M. Juárez, M. Ramos, G.F.W. Haenlein, Physico-chemical characteristics of goat and sheep milk, Small Ruminant Research, Volume 68, Issues 1–2, 2007, Pages 88-113, ISSN 0921-4488, https://doi.org/10.1016/j.smallrumres.2006.09.013.